Αγαπητοί φίλοι,

 

Το 1997 επέλεξα να βαδίσω συνειδητά και με εμπιστοσύνη μαζί με το Πνεύμα. Αυτή η επιλογή άνοιξε ένα μονοπάτι ζωής γεμάτο εμπειρίες, επιγνώσεις, προκλήσεις και πολύ εσωτερική και εξωτερική πνευματική εργασία.

 

Από το 2000 δίδαξα πάνω σχεδόν σε όλα τα θεματικά πεδία που αφορούσαν την πνευματικότητα και την πνευματική ανάπτυξη με πυξίδα πάντα την ανθρώπινη πνευματική ενδυνάμωση. Λόγω αυτής της πυξίδας, βάδισα ελεύθερα, χωρίς δομές, χωρίς οργάνωση, χωρίς μοτίβα λειτουργίας και δράσης.

 

Από το 2001 μέχρι το τέλος του 2016 έκανα σχεδόν σε μηνιαία βάση, μερικές φορές και πιο συχνά από μία φορά τον μήνα, ανώτερη επικοινωνία με το Πνεύμα. 

 

Η περίοδος με πυξίδα την ανθρώπινη πνευματική ενδυνάμωση ολοκληρώθηκε με το κλείσιμο του 2016, και απέδωσε εξαίσιους καρπούς για τους οποίους ήμουν ευγνώμων. Η ολοκλήρωση αυτής της περιόδου, σηματοδοτεί κατ' ανάγκην κάποιες αλλαγές στον εξωτερικό τρόπο λειτουργίας:

 

Ο Σμαραγένιος Κύκλος που ήταν η καθοδήγησή μου και η πηγή της διδασκαλίας όχι μόνο στα τσάνελινγκ αλλά και σε όλα τα σεμινάρια και κύκλους σπουδών που δίδαξα, δεν θα γίνεται μία φορά τον μήνα, αφού γίνεται και συμβαίνει κάθε φορά που γίνεται ομιλία ή διδασκαλία.

 

Οι ομιλίες ή διδασκαλία θα αφορούν πλέον μόνο την Φώτιση της καρδιάς και του νου, την τελική θεραπεία, και την τελική ανάκτηση της πληρότητας. Το σκεπτικό του Μαθήματος στα Θαύματα είναι ο πυροδότης της εισόδου στον Σμαραγδένιο Κήπο, αφού είναι το σκεπτικό του Ενός Κήπου που ανήκει σε Όλους. 

 

Τέλος, εάν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που καλούμαι να μεταφέρω, θα το αναρτώ ή θα σας στέλνω ηλεκτρονικά. 

 

Καλώς ορίσατε λοιπόν στην Εποχή του Σμαραγδένιου Κήπου, που είναι ο Κήπος της της Αγάπης μου για το Είναι.

 

Καλώς ορίσατε στην Εποχή της Φώτισης.

 

Με αγάπη και ευχαριστίες,

Χαριτίνη Χριστάκου

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

​© 2018 Home 4 Therapy