Με τη Χαριτίνη Χριστάκου

H σειρά Μαθημάτων Πνευματικής Αποφοίτησης αφορά εκείνους που θέλουν ν’ ανοίξουν μία καινούργια, φρέσκια σελίδα στην σχέση τους με το πνεύμα και την πνευματική ζωή. Εκείνους που θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή, να επαναπροσδιορίσουν αποτελεσματικά, την ζωή τους, τους στόχους, τον εαυτό τους, την δύναμή τους.

 

Αυτά τα Εννέα Μαθήματα θα μπορούσαν να περιγραφούν ως μία σκάλα συνειδητότητας όπου κάθε σκαλί οδηγεί σε κάτι καλύτερο - σε καλύτερη αντίληψη, επίγνωση, συνειδητοποίηση. 

 

Τα Μαθήματα Πνευματικής Αποφοίτησης είναι για όσους θέλουν να μετακινηθούν από μία υπνωτική-πνευματική κατάσταση ζωής, ανακυκλούμενη και να βιώσουν την δύναμη της ένωσης με το πνεύμα τους, που ανοίγει τις δυνατότητες επικοινωνίας και λύσεων για κάθε πρόβλημα και κάθε ζήτημα. Η σειρά καλύπτει όλα τα σκαλιά επιφοίτησης και επίγνωσης, περιέχοντας ένα ευρύ  και πλήρες φάσμα θεμάτων. 

 

Τα μαθήματα της Πνευματικής Αποφοίτησης είναι ένας χάρτης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλα τα μετέπειτα χρόνια από τον σπουδαστή του Πνεύματος ως πυξίδα για να κατανοεί που βρίσκεται από άποψη συνειδητότητας, που χρειάζεται να εστιάσει, και πως να προχωρήσει φέρνοντας εξέλιξη μέσα του. 

 

Τα Μαθήματα Αποφοίτησης θα διευκολύνουν να επαναπροσδιορίσει ο σπουδαστής τον συσχετισμό του με το φυσιολογικό-ανθρώπινο και το παράδοξο-πνευματικό  ώστε να οδηγηθεί στην λήξη της εναγώνιας αναζήτησης, και να συνεχίσει με γαλήνη την πορεία του προς την ενιαιότητα του εαυτού του και της ύπαρξής του.

 

Κάθε ενότητα θα συνοδεύεται από ένα βοηθητικό διαλογισμό, που θα μπορεί να κάνει ο σπουδαστής κατ' οίκον μέχρι την επόμενη συνάντηση. Αυτός ο διαλογισμός έχει σκοπό να διευκολύνει την βαθύτερη αποδοχή και αφομοίωση των σκαλιών, ώστε τα βήματα εξέλιξης να συμβαίνουν με χάρη και ισορροπία. 

 

 

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

​© 2018 Home 4 Therapy