Η εξέλιξη της συνειδητότητας επιτυγχάνεται μέσω του άμεσου βιώματος των πρώτων τεσσάρων φάσεων του EMF Balancing Technique®.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, όλοι οι μαθητές θα δεχθούν κάθε μια από τις τέσσερις φάσεις, όπως επίσης και θα κάνουν κάθε μία από τις τέσσερις φάσεις.

Με την ολοκλήρωση της 6ήμερης Εκπαίδευσης Προσωπικής Ανάπτυξης της EMF Balancing Technique®, θα μπορείτε να κάνετε εννέα διαφορετικές ενεργειακές συνεδρίες EMF. Η εκπαίδευση των πρώτων 4 Βάσεων του EMF είναι ένα καταπληκτικό μυητικό ταξίδι. Σε αυτό το σεμινάριο θα κατανοήσεις την
ηλεκτρομαγνητική δομή του ατομικού πεδίου και θα εκπαιδευτείς πως να “καλλιμπράρεις” αυτό το πεδίο. Είναι το πρώτο βήμα για να μυηθείς στη μαγική διαδρομή του EMF. Στη συνέχεια μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις να γίνεις Accredited Practicioner, για να ασχοληθείς επαγγελματικά ως θεραπευτής ΕΜF.

 

 

Δίνονται αυθεντικά και πιστοποιημένα Εγχειρίδια
και Βεβαίωση παρακολούθησης για αυτό το σεμινάριο.

Οι 4 Φάσεις

Φάση Ι

Σοφία και Συναισθήματα

Η συνεδρία αυτή απελευθερώνει το στρές και εδραιώνει ένα νέο πρότυπο ελευθερίας και ευελιξία. Βοηθάει να βιωθεί η ενεργειακή ισορροπία ανάμεσα στην καρδιά και το νου.

Φάση ΙΙ

Αυτοδιεύθυνση και Αυτοϊσορροπία

Η συνεδρία αυτή απελευθερώνει με χαρά τους ενεργειακούς περιορισμούς αυτού που ονομάζουμε

παρελθόν και προωθεί την επίγνωση της Αυτοδιεύθυνσης και Αυτουποστήριξης.

Φάση ΙΙΙ

Ακτινοβολία ενέργειας του Πυρήνα

Η ακτινοβολία της ενέργειας του Πυρήνα ενθαρρύνει

την αυξημένη ροή της πνευματικής νοημοσύνης στην καθημερινή σου ζωή.

Φάση ΙV

Ενεργειακή Εκπλήρωση

Σε αυτή την εξισορρόπηση εδραιώνεται η σύνδεση και η επικοινωνία με τον μελλοντικό ένατο μέσω του πρίσματος μελλοντικού Δυναμικού στην συνδημιουργία της παρούσας πραγματικότητας.

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

​© 2018 Home 4 Therapy