Με την Έρρικα Πρεζεράκου

Στο Βασικό Επίπεδο του ThetaHealing® αρχικά μαθαίνεις να εισέρχεσαι στο Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης και να θεραπεύεις μέσα από αυτό, χωρίς να εξαντλείς τα δικά σου ενεργειακά αποθέματα.

Διευρύνεις τις διαισθητικές σου ικανότητες, μαθαίνεις να αναγνωρίζεις γρήγορα περιοριστικές πεποιθήσεις, που διαφορετικά θα χρειάζονταν χρόνια για να αναδυθούν και να τις αντικαθιστάς με θετικές,να ενσταλάσσεις ωφέλιμες πεποιθήσεις και συναισθήματα και να υλοποιείς τις επιθυμίες σου. Επίσης, μαθαίνεις να επικοινωνείς με φύλακες αγγέλους, να στέλνεις πρόσγειες ψυχές στο φως, να ανακτάς θραύσματα ψυχής, να κάνεις μελλοντικές αναγνώσεις, να ενεργοποιείτε το DNA, το χρωμόσωμα της νεότητας και ζωτικότητας και να κάνεις γονιδιακή αντικατάσταση.

 

Στο επίπεδο αυτό ενεργοποιούνται οι 12 έλικες του DNA σε κάθε συμμετέχοντα. Επίσης ενεργοποιείται το χρωμόσωμα της νεότητας και της ζωτικότητας, ενδυναμώνονται τα τελομερή, ώστε να αντιστρέψουν τη διαδικασία γήρανσης.

Δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία και δεν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο χάρισμα για να παρακολουθήσεις το σεμινάριο.

Με την Έρρικα Πρεζεράκου

Στο Προχωρημένο Επίπεδο του ThetaHealing® θα κατανοήσεις σε βάθος τις ενέργειες των διαφόρων Επιπέδων της Ύπαρξης (συμπεριλαμβανομένων των ορυκτών, των φυτών, του ζωικού βασιλείου), τη δυναμική που υπάρχει μεταξύ

τους και θα ασχοληθούμε με το πως μεταφράζεται

η επίδρασή τους στην καθημερινή ζωή και δραστηριότητα.

 

Θα μάθεις να ζείς χωρίς απόρριψη, δυσαρέσκεια και ενοχή.

Η επίλυση αυτών των περιοριστικών συναισθημάτων θα σε βοηθήσει στην πνευματική σου εξέλιξη και να συνδέεσαι άμεσα με το Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν.

 

Θα μάθεις να ακυρώνεις όρκους και δεσμεύσεις που σε εμποδίζουν να εξελιχθείς, να καθαρίζεις ασυνείδητες μνήμες που δεν σε εξυπηρετούν πλέον,

να στέλνεις αγάπη στο μωρό μέσα στη μήτρα, να θεραπεύεις την πληγωμένη ψυχή, να επικοινωνείς με τον ανώτερο εαυτό σου, με προγόνους και να διεξάγεις όλες αυτές τις τεχνικές σε ζώα , σε φυτά, σε αντικείμενα και χώρους.

 

Αυτό το επίπεδο είναι μια υπέροχη εμπειρία, καθώς

οι συμμετέχοντες λαμβάνουν θετικά συναισθήματα που ενσταλάσσονται από την εκπαιδεύτρια, όπως το να γνωρίζουν πώς να ζουν στο εδώ και τώρα και να βιώνουν την αυτό-αποδοχή μέσα από το Έβδομο Επίπεδο της Ύπαρξης.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση του Βασικού Επιπέδου.

Follow us

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

​© 2018 Home 4 Therapy